21. -23. 4. 2022 | 9.00 - 17.00 +386 2 564 2 100

AKTUALNO

Spoštovani!

Mednarodni sejem gradbeništva, energetike, komunala in obrti MEGRA bo od 25. do 28. marca 2020 z najnovejšimi vizijami in tehnologijami nadgradil tradicijo razvoja slovenskega graditeljstva, utemeljeno v Gornji Radgoni v letu 1981.

Na stičišču štirih držav bo povezal širok mednarodni krog investitorjev, strokovnjakov, izvajalcev in uporabnikov. Ponudil bo kakovostne možnosti za sodobno, trajnostno gradnjo, za obnovo in energetsko sanacijo stavb, za urejanje okolice in vse vrste instalacij. Skupaj z najpomembnejšimi odločevalci in izvajalci bo gradil mostove, železniško, cestno, telekomunikacijsko in komunalno infrastrukturo.

S programom energetike bo pospeševal uvajanje obnovljivih virov energije in energetsko varčevanje. Z dogajanjem na področju komunale, urejanja okolje in ekologije bo širil zeleno infrastrukturo, varoval in saniral okolje. Pod njegovim okriljem bodo obrtniki krepili pomen obrtniškega znanja ter opozarjali na deficitarne poklice. V segmentu trajnostnih tehnologij in zelenega življenjskega sloga bo predstavil inovativne snovalce, znanstvene institucije in ponudnike človeku, družbi in naravi prijaznih tehnologij, znanja, izdelkov in storitev.

Na razstavnih prostorih bo sejem MEGRA izmenjeval blago, storitve in posel. Na strokovnih in poslovnih srečanjih bo delil znanje in izkušnje. S strokovnimi delavnicami bo izobraževal nove generacije graditeljev. Izvajalce bo opremil z vrhunsko mehanizacijo, orodji in opremo. Končnim kupcem bo omogočil, da že danes zaživijo bivanjske sanje prihodnosti.

Vabimo vas k poslovno učinkoviti predstavitvi vaše ponudbe in utrjevanju mednarodnega ugleda v gradbeništvu, komunali, energetiki in obrti.


Prospekt

Težišča 2020

Cestna in železniška infrastruktura
Sončne elektrarne
Energetska sanacija stavb
Zaključna obrtna dela v gradbeništvu
Komunalna oprema in stroji

OSEBNA IZKAZNICA SEJMA 2018

0
RAZSTAVLJAVCEV
0
SODELUJOČIH DRŽAV
0
m2 SKUPNIH RAZSTAVNIH POVRŠIN
0
OBISKOVALCEV


Razstavni program in strokovne razstave

Kako do nas

Pomurski sejem d.o.o.
Cesta na stadion 2
9250 Gornja Radgona
T: 02 564 2 100
E: info@pomurski-sejem.si

Partner